top of page
Målare Varberg
Målare Varberg

Prima Måleri

Finns du i Västsverige och letar efter målare? Då behöver du inte leta längre!

 

Vi på Prima Måleri är ett professionellt och energiskt måleriföretag med över 10 års erfarenhet. Vi utgår från Varberg men utför även måleriarbeten i områdena kring Falkenberg, Kungsbacka och Halmstad.

 

Våra målare har lång erfarenhet, bred kunskap och vi använder oss enbart av kvalitetsprodukter när vi utför våra jobb. På så sätt kan vi leverera ett snyggt, hållbart resultat som du kan ha glädje av i flera år. På Prima Måleri brinner vi för god kundkontakt och tillsammans genomför vi din idé till verklighet.

Våra måleritjänster

Det ska inte kosta en förmögenhet att anlita en målare för att få målerihjälp. Vårt arbete är alltid effektivt – vi arbetar snabbt men lämnar inga viktiga detaljer åt slumpen. Vår målsättning är perfekta måleriresultat och helt nöjda kunder. Vi ger dig ett väl utfört arbete till ett konkurrenskraftigt pris.

 

Vi utför bland annat invändig och utvändig målning, tapetsering, spackling och målning av våtrum. Funderar du på att påbörja ett måleriprojekt? Vi hjälper dig med rådgivning kring material och färg så det blir rätt från början. En kulör kan se tilltalande ut på pappret, men passar inte alls på en hel vägg. Här kan våra duktiga målare hjälpa er att utse rätt kulör från början, som ni kan trivas med i många år.

 

Sätt färg på tillvaron med Prima Måleri

Det mesta kan förvandlas och ge en nykänsla med lite färg! Att måla om, eller tapetsera om, kan göra en stor skillnad. Målning av tak och väggar kan lyfta rummet till nya nivåer, det behöver inte alltid vara så avancerat.

 

Börjar det bli dags att måla om fasaden men du har ont om tid? Att vänta för länge kan leda till att du måste byta ut hela panelen och det blir en större kostnad. Kontakta oss så hjälper vi dig med utvändig målning av ytterväggarna.

 

 

bottom of page